Trappen, venstertabletten of badkamer in natuursteen nodig ?

Familiebedrijf

Het familiebedrijf Cervesato heeft al drie generaties lang ervaring met het bekleden en plaatsen van trappen met unieke kunststenen onder meer spiltrappen, draaitrappen, zelfdragende trappen, binnen- en buitentrappen.

Over ons - 85 jaar...

Trappen Cervesato uit Kampenhout (Berg) vervaardigt en installeert al meer dan 85 jaar luxueuze, solide trappen uit marmer, graniet, blauwe steen, granito en composiet.

Regio

Wij zijn vooral actief in de regio Vlaams Brabant en Brussel. Wil u meer weten van ons bedrijf en onze trappen, kijk dan onder het menu ‘Trappen’ en ‘Materialen’, of kom gerust eens lang in ons werkhuis te Kampenhout.

3 redenen om te kiezen voor CERVESATO

1. Ervaren medewerkers

Onze ervaren medewerkers begeleiden uw project van plan tot plaatsing. Wij komen bij u langs en bespreken samen het concept en de materialen.

2. Maatwerk

Wij zorgen niet alleen voor de plaatsing van trappen, maar ook alle maatwerk voor keukentabletten, vensterbladen en badkamers in natuursteen.

3. Vakkundig advies

De dag van vandaag is een trap meer dan enkel een functioneel element. Een trap is meestal prominent aanwezig, bijvoorbeeld in de living of in de inkomhal, daardoor bepaald een trap de eerste indruk van de woning.

Tiendeschuurstraat 117 - 1910 Kampenhout

+32 16 65 56 19

info@cervesato.be

Openingsuren :

Maandag tem Vrijdag :

07:00 - 17:30 op afspraak

Zaterdag

0p afspraak

Zondag

Gesloten